Futbol català

L'afició no perd la fe

Amb tren i amb bus. El Girona va omplir les 400 places del TAV especial i dos autocars de seguidors que no es volen perdre el duel a Almeria

L'Almeria posarà a disposició del Girona 640 localitats i des de Montilivi no se'n retornarà ni una. Una mostra que, malgrat el 0-1 de dimecres a l'estadi, l'aficionat gironí no ha perdut la fe en l'equip de Rubi. Li ho va premiar amb una ovació majúscula al final del partit i li farà costat demà al camp dels Jocs Mediterranis, malgrat que els seguidors gironins estaran en clara inferioritat numèrica –i també pel que farà als decibels– en relació amb la parròquia local.

Amb TAV, finalment...

Com sempre, el Girona va ser una capsa de sorpreses, amb girs de direcció continuats. Abans del partit es donava per fet que el club organitzaria un viatge amb tren d'alta velocitat fins a Màlaga, que es completaria amb autocar fins a Almeria. I el mateix Joaquim Boadas va confirmar, després del 0-1, que aquest viatge que combinava TAV i autocar es mantenia. Va sobtar molt que, uns minuts més tard, el club comuniqués que l'única manera d'anar a Almeria era en autocar des de Girona, i que la possibilitat de fer-ho amb el tren d'alta velocitat quedava anul·lada. Però encara va sobtar més –o ja no tant– que l'endemà al matí es rescatés l'opció del tren.

Sigui com sigui, l'afició hi serà. Uns 400 seguidors han escollit l'opció que combina el TAV (fins a Màlaga) i l'autocar (els 200 quilòmetres que faltaran fins a Almeria) i que significa una inversió de temps de cap a 9 hores (sortida a les 8 del matí i arribada prop de les 5 de la tarda). El preu d'aquest desplaçament és de 30 euros i hi ha inclosa l'entrada al Jocs Mediterranis. Ahir al migdia el club ja havia omplert els vuit vagons d'aficionats –la preferència absoluta era per als abonats– i va mantenir les inscripcions obertes per l'altra alternativa de viatge, limitada a quatre autocars (200 places).

De moment, el club ja n'ha cobert 80, que equivalen a més d'un autocar. Els busos sortiran des de Girona a les 4 de la matinada i tenen prevista l'arribada a Almeria 12 hores després, cap a les 4 de la tarda. Aquesta alternativa té un preu de 10 euros, entrada inclosa. A partir d'aquest matí s'hi podran apuntar no abonats.

DUES ALTERNATIVES

Fer tot el viatge en autocar seran unes 12 hores, i combinar el TAV i el bus, prop de 9
640
localitats
dóna l'Almeria al Girona perquè en disposi per a la seva afició.

El Jocs Mediterranis s'omplirà

El camp de l'Almeria s'omplirà per veure el partit que decidirà l'equip que acompanyarà el curs vinent l'Elx i el Vila-real a primera divisió. A Almeria, el clima d'eufòria és total després del 0-1 i no quedarà ni una sola entrada per vendre. De fet, hi ha cues des de dimarts, que ahir es van intensificar després que l'equip andalús encarrilés l'eliminatòria i posés un peu i mig a la màxima categoria. Tot i que tècnicament serà un ple absolut (més de 14.000 espectadors), es veuran seients buits, però això és inevitable perquè les graderies supletòries que el club va instal·lar darrere les porteries i sobre la pista d'atletisme per crear més pressió ambiental tapen gairebé del tot la visió del terreny de joc des de la zona de gol, que no es posa a la venda.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.