2a DIVISIÓ A

NÀSTIC

Morán, una mica més a prop

El jugador encara no ha pres cap decisió, però ahir va criticar l'actitud del seu club durant aquest estiu

Ahir era el dia que va marcar Fernando Morán per prendre una decisió pel que fa al seu futur, però finalment encara s'haurà d'esperar per conèixer de ciència certa on jugarà la propera temporada. Tot i això, les declaracions que va fer ahir als mitjans alacantins sembla que l'acosten més al Nàstic que no pas a complir l'any de contracte que li queda en l'Hèrcules. El jugador es va reunir un altre cop amb el secretari tècnic, Paquito, i el seu entrenador, Esteban Vigo, sense que s'arribés a cap solució. Aquesta situació, però, es podria resoldre en els propers dies o, com a màxim, abans de la presentació del club alacantí, que és el dijous 13 d'agost contra l'Almeria.

Pel que va explicar ahir Morán, Esteban Vigo li ha comunicat «que pot fer el que vulgui». I el madrileny no ha negat que no li importaria anar a parar al club grana, que li ofereix dos anys de contracte, una opció molt llaminera tenint en compte que ja té 33 anys: «L'oferta del Nàstic és molt positiva, està fitxant molts migcampistes i jo no sóc un Maradona, i per això no m'esperaran gaire temps.» El jugador, de qui diuen a Alacant que ja està preparant la seva mudança a Tarragona, fins i tot no va tenir cap objecció a l'hora de criticar l'actitud que ha tingut el club alacantí amb ell aquest estiu: «No se m'ha valorat i m'han fet passar un mal estiu; ara sóc jo el que vull passar un bon any i estar tranquil.» Unes paraules que si més no, no indiquen que vulgui continuar lligat a l'Hèrcules, que li va dir a finals de juny que no hi comptava, i el va declarar transferible. L'operació, però, no és tan senzilla com sembla, ja que tot plegat es podria entorpir si l'Hèrcules, ara que Esteban Vigo ha dit que sí que hi compta, es nega a deixar marxar lliure un jugador que encara té contracte per un any més.

Altres opcions.

Si l'operació per fitxar Fernando Morán s'acaba retardant més del compte, el Nàstic pot reactivar les altres opcions que té. Una de les quals és el migcampista del Màlaga Pere Martí, que després que el seu club hagi fitxat Juanito de l'Almeria, veu més complicades les possibilitats fer-se un lloc en l'equip de Muñiz.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.