Derrota preocupant

Un Girona molt gris s'estavella contra el Palafrugell, del qual el separen quatre categories

L'equip de Cristóbal juga amb poca fluïdesa i un error del porter Pociello facilita el triomf del rival

Cristóbal Parralo
ENTRENADOR DEL GIRONA
«S'ha de donar la importància justa a la derrota. L'equip està cansat i dues errades d'atenció ens han costat cares»
«És bo que ara surtin els problemes per solucionar-los més endavant»
«Costava molt fer els controls i les arrencades. Avui [ahir] ha faltat de tot, perquè físicament no hem estat bé»

El Girona havia guanyat el Banyoles, de primera catalana (0-2), i, als penals, el Llagostera, de tercera (0-0). Ahir, però, l'equip de Cristóbal va donar motius per a la preocupació en perdre contra el Palafrugell, de preferent (2-1). L'equip dels locals, que juga quatre categories per sota del Girona –regional preferent respecte a la segona A–, va ser ordenat i va tenir fortuna amb el desencert dels gironins en el primer temps, i gràcies a un error del porter Pociello va aconseguir el 2-1.

El Girona va dominar el joc des del començament, però amb imprecisions a l'hora de trenar jugades d'atac. Sobretot des de l'esquerra amb Dorca, l'equip de Cristóbal va crear perill i Migue va rematar una falta amb intenció (3'). Ben aviat, va arribar el 0-1 de Gabri, que va rematar un servei de Dorca (10').

Després del gol, el conjunt gironí, en què van jugar els juvenils Hostench i Canal en el segon temps per les baixes de Xumetra i Juanma, va vorejar la porteria de Sepu II amb freqüència, si bé amb poc encert. Ho va provar Cañas amb el cap (21') i al japonès Hiroshi li van anul·lar un gol per un suposat fora de joc (22').

Pal de Gerard.

Les coses haurien pogut canviar si Gerard hagués fet el 0-2, però va estavellar una pilota al pal (40'). El Palafrugell de Sepu va defensar-se amb ordre i va tenir una ocasió mitjançant Raül (7'), que va rebre un servei de Carlos Martínez, el més actiu del seu equip en el primer temps.

Després del descans, Cristóbal va fer cinc canvis de cop i els gironins van empitjorar. El Palafrugell va empatar mitjançant un cop de cap d'Alsina (47') i hauria pogut aconseguir el 0-2 mitjançant Carlos Martínez, que també va crear perill poc després (53').

Debut d'Aaron.

Sense fluïdesa, el Palafrugell va concretar el seu primer triomf de l'estiu gràcies a la pressió de Codolà al porter Pociello, que va perdre el control de la pilota. Touray no va fallar. En els últims minuts, Kiko Ratón va fer el segon pal del Girona (84'). El vallesà Aaron Bueno va debutar amb el Girona i va actuar a l'extrem esquerre, on el Girona només té el lesionat Juanma.

PALAFRUGELL
2
GIRONA
1
PALAFRUGELL:
Sepu II (Dunjó, 45'), Marc Vilar (Yosu, 81'), Cenizo (Alsina, 45'), Juanito (Pastor, 45'), Pitu Ventura (Ortega, 65'), Ponsa (Montoliu, 71'), Frigola (Erik, 58'), Gálvez (Edu Puig, 71'), Carlos Martínez (Touray, 65'), Casagran (Codolà, 58') i Raül (Jofra, 78').
GIRONA:
Pociello, Migue (Jose, 45'), Cañas (Dani Tortolero, 45'), Rangel, Bernaus (Hostench, 76'), Serramitja (Manga, 45'), Matamala (Aaron, 45'), Dorca (Canal, 79'), Gerard (Hèctor, 45'), Hiroshi i Gabri (Kiko Ratón, 54').
GOLS:
0-1 (10') Gabri. 1-1 (47') Alsina. 2-1 (70') Touray.
ÀRBITRE:
Bou Bosch.
T.G.:
Al visitant Cañas (30').
T.V.:
Cap.
COMENTARI:
Uns 250 espectadors al municipal Pla i Arbonès de Palafrugell. El president del Girona, Josep Gusó; el director esportiu, Javi Salamero, i el secretari tècnic, Micki Albert, van veure el partit en directe.

L'extrem Aaron Bueno, a prova en el Girona

El Girona té a prova des d'ahir al vespre l'extrem esquerre Aaron Bueno –el club ho va comunicar a les cinc de la tarda, dues hores abans del partit–. El jugador, de 25 anys, no tenia equip després de desvincular-se el juny de l'Atlètic Balears, que va baixar de segona B a tercera. Amb els de Palma, Aaron va disputar 31 partits i va marcar 7 gols en el grup III de 2a B. El tècnic del Girona, Cristóbal Parralo, hi ha estat d'acord: «Aaron està a prova, cal veure'l una mica més. Que vingui ha estat decisió de l'àrea esportiva, i jo hi he donat el vistiplau. Ara estem molt justos d'efectius», va dir el tècnic després del 2-1 a Palafrugell. Aaron, format al Mercantil, va despuntar al Gramenet, abans d'estar tres anys al Llevant B i un a l'Atlètic Balears –sempre a segona B–. L'extrem de Badia del Vallès és el germà de Nakor Bueno, exjugador del Gramenet i del Lleida, i que està actualment al Poli Ejido de Nogués.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Fins i tot el teló és màgic

Girona
 

Xavi: final de trajecte

BARCELONA
 
 

Fer bona la dita

BILBAO (ENVIADA ESPECIAL)
 

Se’n va perquè vol

montmeló
 

Les jugadores i la mentalitat guanyadora

BILBAO (ENVIADA ESPECIAL)
 

“Canvi de cicle? No ho comparteixo”

BILBAO (ENVIADA ESPECIAL)
 
Barça- Olympique de Lió
El rival

El llegat i l’aposta

BILBAO (ENVIADA ESPECIAL)