2a DIVISIÓ A

GIRONA

Ponzo, amb les maletes fetes

El Girona arriba a un acord amb el porter per rescindir el contracte que els unia fins al juny

El club ha fet gestions per trobar-li sortida a Las Palmas, tot i que no hi ha res tancat

No formarà part de la plantilla del Girona, però tampoc serà dels jugadors que s'entrenen apartats del grup. Rafa Ponzo continuarà la seva trajectòria esportiva lluny de Girona, un cop el club va rescindir-li el contracte, que expirava el juny del 2010. Tant el jugador com el Girona tenien clar que s'havia de resoldre el cas i desvincular-se i, segons el director esportiu, Javi Salamero, l'entesa va ser «satisfactòria per a totes les parts».

El club, segons Salamero, s'ha aferrat a una clàusula que tenia per rescindir-li el contracte i que no ha hagut d'assumir tot el que li hauria costat fins al juny. «De la mateixa manera que ell també s'hi hauria aferrat si hagués tingut una oferta de categoria superior, ha d'entendre que ens ha arribat l'oportunitat de fitxar Jorquera», va explicar el director esportiu, que va valorar el pas de l'exporter de l'Oviedo per Montilivi: «S'ha d'agrair la seva professionalitat. Ens ha donat moltíssim, tenint en compte també que el Girona també l'ha ajudat a ell, que va arribar aquí sense equip.»

Las Palmas, una opció.

Un con rescindit el contracte, el Girona ja no té cap lligam amb Ponzo ni cap necessitat de buscar-li sortida. Però durant les negociacions –Ponzo i el seu representant, Pedro de Felipe fill, van estar molta estona a les oficines de Montilivi– el club va parlar del Cadis i de Las Palmas. El conjunt canari és un dels més interessats a contractar un porter, perquè perd Roberto Santamaría –marxa del club per un problema familiar– i només té Pindado. Tot i això, l'arribada de Ponzo a Las Palmas no és gens clara, perquè el club tenia avançades altres negociacions. El que té clar Ponzo és que, després de jugar amb molta regularitat a Girona –des del gener del 2007–, vol trobar una sortida, conscient que el marge que li ha deixat el club de Montilivi és molt estret.

Sense homenatge.

Ponzo es va presentar al matí a Montilivi –el club l'havia citat a les deu i hi va arribar força abans– acompanyat pel seu representant. De Felipe va explicar que el primer que van demanar al Girona va ser que el jugador es pogués acomiadar de l'afició, coincidint amb l'estrena en la lliga contra el Cartagena. El club, però, no s'hi va avenir. Ponzo té previst tornar aquesta tarda a l'estadi, per acomiadar-se dels companys i recollir el que hi té.

El davanter Arimany, lliure per anar on vulgui

Autor de 17 gols a divisió d'honor tot i estar més de dos mesos lesionat, el davanter Sergi Arimany no ha convençut el Girona amb vista a la temporada vinent. El jugador olotí, d'1m89, ja sap que el club li ha donat llibertat perquè es busqui un equip per la temporada vinent. El club no li ha fet cap proposta per fer-li contracte i cedir-lo, com ja va passar amb Marc Serramitja, que se n'ha anat al Gavà. Arimany treballa per jugar partits amb regularitat el curs vinent. «M'han dit que aquesta temporada no compten amb mi i que no em poden fer fitxa.» Recuperat de la lesió al genoll, Arimany, assessorat per Nitus Granados, president de l'EF Garrotxa, té un parell d'ofertes.

El Cartagena, sense Òscar Sielva

El Cartagena, que visitarà demà Montilivi (a les 6), es desplaçarà aquest matí en avió fins a l'aeroport del Prat. El tècnic, Juan Ignacio Martínez, va facilitar ahir la convocatòria, de la qual es va quedar fora el garrotxí Òscar Sielva. El migcampista cedit per l'Espanyol ha fet només dos entrenaments amb els murcians. És, juntament amb Javi Casas, l'únic fitxatge de l'equip que no viatja a Girona, on hi haurà onze jugadors que la temporada passada no pertanyien al Cartagena. La llista la formen els porters Castilla i Rubén i els jugadors Expósito, Txiki, Pablo Ruiz, Santi Santos, Chus Herrero, Cygan, Clavero, Mariano, Falcón, Héctor, Longás, De Lucas, Tonino, Lafuente, Víctor i Tato.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.