La Pobla s'ennuega

El conjunt grana perd al feu del Llagostera, que s'estrenava a tercera divisió amb un equip ben reforçat

Santi Coch
TÈCNIC DE LA POBLA
«Tot i que hem perdut, l'equip ha estat bé, ha tingut una bona actitud i ha jugat bé. Dos detalls defensius, però, han permès els dos gols que ens han acabat costant el partit»
«Estic satisfet amb les noves incorporacions, que han tingut un paper molt correcte»

Enguany tampoc ha pogut ser i, com ja va passar els dos últims anys, la Pobla no ha pogut celebrar una victòria en el primer partit de la lliga. En aquesta ocasió el seu botxí ha estat el Llagostera, que malgrat ser un nouvingut en la categoria disposa d'un quadre treballat i format per homes amb experiència i qualitat.

La igualtat va ser la tònica dels primers 45 minuts i les arribades a porteria van ser més aviat escasses, però el Llagostera va demostrar la seva efectivitat per mitjà de David Costa, que després d'internar-se a l'àrea i driblar un rival va batre el porter i va inaugurar el marcador. Menys afortunat va estar el visitant Ñoño, que va cercar amb insistència el gol de l'empat amb diversos xuts de lluny, i també va ser l'autor d'una centrada que Celaya va estavellar contra el pal, la jugada de perill que va ser, sens dubte, la més clara dels grana. Disposant d'ocasions però sense sort, el filial del Nàstic va continuar intentant-ho fins al minut 61, quan va enviar la pilota fora arran del pal. Davant la pressió del rival i amb el marcador sense assegurar, el Llagostera va forçar la maquinària fins que va poder culminar amb èxit una jugada d'estratègia que va acabar amb una impecable rematada de Masferrer per l'escaire de la porteria de Yelco. Amb el 2-0 al marcador els locals van controlar el partit i el van deixar dat i beneït. La Pobla va intentar-ho però no va tenir l'encert necessari per capgirar el resultat.

LLAGOSTERA
2
LA POBLA MAFUMET
0
LLAGOSTERA:
Iván Portolés, Aimar, Banal, Vallho, Pau, Masferrer, Santi Celaya, Guillem Cornellà (Reyes, 88'), Vichu, Javi Revert (Almendros, 46') i David Costa (Molina, 76').
LA POBLA MAFUMET:
Yelco, Marc, Fernando, Ñoño, Denis (Llobet, 69'), Vivó, Cristino, Iván González (Montes, 60'), Alfons, Ton (Youssef, 69') i Yael.
GOLS:
1-0 (21') David Costa. 2-0 (65') Masferrer.
ÀRBITRE:
López Quintana.
T.G.:
Vallho i Pau pels locals i Denis i Cristino pels visitants.
T.V.:
Ha estat expulsat el segon entrenador del Llagostera Josep Maria Bou (78') per protestes reiterades.
PÚBLIC:
Uns 300 espectadors.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.