Diego, Yélamos, Raúl, Granado, Puig, Recio, Ruibal (Edgar, 45'), Gustavo, Lluís, Jaime i Miguel (Edén, 70').

Ballesteros, Isma, Tosas, Gracia, Peña, Del Moral (Cheienk, 55'), Besora, Flamenique (Radu, 90'), Dani Hernández, Riera i Romario (Rei, 58').

Als locals Granado i Lluís, i als visitants Riera, Hernández i Rei.
T.V.:
Directa al local Recio (90').

PÚBLIC:

Uns 600 espectadors.

L'Amposta va jugar ahir el primer partit oficial d'aquesta temporada al seu estadi contra el Benavent, que, tot i que és un equip que acaba de pujar, es va mostrar molt superior. L'empat final sense gols, doncs, es pot considerar com un botí molt valuós per als homes de Franc Artiga, que si no van perdre va ser només per la falta de punteria dels del Segrià, que van arribar a estavellar tres pilotes al pal. La primera part va ser força igualada tot i que el Benavent ja va avisar enviant dues pilotes al pal. La primera va ser amb una rematada de Tosas (25'). Quan ja s'acostava el descans, Besora va tornar a posar en guàrdia els ampostins amb un llançament de falta que es va estavellar al travesser.

Després de la represa, les forces es van igualar una mica més. El 0-0 semblava inevitable, encara que el Benavent va estar a punt de dir-hi el contrari en els minuts finals, amb una doble ocasió en una mateixa jugada, i amb el pal altre cop com a protagonista. Un servei de banda rematat de cap per Radu es va estavellar al travesser i un jugador visitant va aprofitar el rebuig, però sota la mateixa línia de gol un defensa blanc-i-negre va evitar el 0-1.