3a DIVISIÓ

Un derbi de situacions contraposades

El primer enfrontament entre dos equips de la demarcació no s'ha fet esperar gairebé gens i, avui, en la jornada tres, el Reus es veurà les cares amb la Pobla de Mafumet. Tot i que la temporada tot just acaba de començar, la situació dels dos conjunts és contraposada, ja que els del Baix Camp han vençut els dos duels disputats fins ara i els del Tarragonès, en canvi, encara no han aconseguit sumar cap punt.

Santi Castillejo, però, no es refia gens d'aquest fet: «La Pobla serà un rival molt complicat, perquè és un equip jove i amb qualitat, que vindrà a guanyar.» L'entrenador navarrès del Reus, que té gairebé les mateixes baixes que la setmana passada, és conscient de la dificultat de l'enfrontament, però afirma que «seria important obtenir els tres punts» i mantenir la bona inèrcia de l'inici.

Per la seva banda, Santi Coch, que només té la baixa d'Esteve, espera obtenir el primer triomf de la temporada, tot i que explica que «el Reus és un equip confeccionat per pujar i un rival difícil». El tècnic de Vimbodí, que no creu que els precedents positius per a la Pobla siguin cap referent, explica que un dels motius que fa que l'arrencada dels dos equips hagi estat tan diferent és que «el Reus manté el bloc, han pogut treballar junts tot l'estiu i el tècnic coneix bé els jugadors de la temporada passada i la seva etapa com a futbolista».

Amb tot, el municipal serà l'escenari avui d'un duel emocionant, ja que els precedents han demostrat que pot passar qualsevol cosa.

La balança es decanta cap a la Pobla

Malgrat que els dos equips tan sols s'han enfrontat en la lliga quatre cops, el balanç de resultats és força positiu per a la Pobla, ha guanyat tres partits i n'ha perdut només un. Les circumstàncies en les quals els grana han vençut el Reus, a més, són força remarcables: el curs 2007/08 van derrotar els roig-i-negres a casa 1-2, quan aquests feia un any i mig que no queien al Municipal. D'altra banda, la temporada passada els grana van guanyar el primer partit a casa el mes de gener, contra un Reus que era el millor visitant de l'Estat. Val a dir, però, que l'últim precedent –el 17 de maig passat– va acabar amb triomf dels roig-i-negres (2-1).



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.