Cristóbal demana atenció als defenses

El tècnic del Girona treballa amb els vuit jugadors del darrere per evitar la falta puntual de seguretat

L'anàlisi de dimarts dels dos gols encaixats a Anoeta va continuar ahir a Riudarenes. El tècnic del Girona, Cristóbal Parralo, va alliçonar els defenses de l'equip a l'hora de defensar millor les centrades laterals i rebutjar fora de l'àrea per impedir que el rival en tregui profit. La falta puntual de contundència ha estat fatal per al Girona, que encara no ha guanyat després de quatre partits (només 3 punts de 12).

Abans de fer un partit al camp gran de Riudarenes, ressembrat recentment, Cristóbal va treballar amb els vuit jugadors del darrere, els laterals Galán, Jose, Bernaus i Migue i els centrals Cañas, Tortolero, Almirón i Rangel. Al costat del preparador físic, Jordi Bartrés, el tècnic cordovès va insistir en l'atenció dins l'àrea. A Anoeta, dues desconnexions de la rereguarda van costar dos gols. Al mateix temps, el segon entrenador, Janko Jankovic, treballava amb els jugadors d'atac al camp més gran.

Migue i «els defectes».

El defensa del Girona Miguel Ángel González, Migue, relativitza els errors defensius. «La defensa, la línia més dèbil de l'equip? No, no és així. El que passa és que els rivals també juguen i tenen jugadors que poden desequilibrar en un moment. En futbol, quan no es marquen gols, es parla perquè no es marquen gols i quan te'n fan, es parla perquè te'n fan. Sempre es busquen els defectes. Crec que tenim bon equip», diu el defensa terrassenc.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.