2a DIVISIÓ B

GRAMENET

Óscar Muñoz i Carlitos: gol per al futur de la Grama

Carlitos (28 gols l'any passat) i Óscar Muñoz (10 gols en 4 partits) han brillat en el filial de la Grama i truquen amb força a les portes del primer equip

En els últims anys la Grama sempre ha hagut d'anar a buscar a fora la figura d'un davanter centre que li garantís una bona quota de gols. Amb més sort en alguns casos que no pas en d'altres, en els últims anys han passat pel vestidor colomenc atacants com ara Roberto Matute, Gorka Pintado, José Manuel Meca i actualment Héctor Zaragoza, tots formats lluny de Can Peixauet. L'únic davanter centre de la casa que s'ha obert una mica el pas en el primer equip ha estat Pedro García, que després de dues etapes encara ha de donar més per ser la gran referència.

Avui dia, però, si baixem un esglaó i mirem el planter, dues joves promeses poden trencar la tendència. Un d'ells va ser el pitxitxi de la regional preferent la temporada passada. Carlos Martínez Carlitos va marcar 28 gols en una categoria que, tot i estar lluny de segona divisió B, també és exigent. Carlitos ha saltat aquest estiu a la plantilla del primer equip, i amb paciència espera la seva oportunitat. «Aquest any serà més complicat, perquè estem parlant de la segona B i hi ha molta competència. Però he d'anar amb calma i ser pacient», comenta l'atacant barceloní, que valora el treball que enguany està fent el filial, actual líder de primera catalana amb quatre victòries en quatre jornades. «Han començat de manera brillant. Tant de bo puguin pujar a tercera» comenta Carlitos.

En aquest filial que està devorant els rivals (13 gols a favor i només 2 en contra) sobresurt un jugador que fa diana cada 36 minuts. El davanter Óscar Muñoz ha fet 10 gols en 4 partits, xifres realment espectaculars. L'atacant de Montornès del Vallès, que malgrat tenir només 22 anys ha passat per un munt de clubs de tot el litoral i prelitoral català, està col·leccionant retalls i entrevistes en aquests dies de glòria personal i col·lectiva. «He fet deu gols en 4 partits i estic molt satisfet per com estan anant les coses. Una ratxa semblant no l'havia viscuda mai, però és perquè l'equip està molt bé. Em proporcionen moltes pilotes i jo les estic aprofitant», remarca Óscar, que voreja els 1,90 metres d'alçada.

Aquell gran filial.

Tot i que parlar d'un ascens a tercera divisió pot arribar a ser massa pretensiós a principi d'octubre, la Grama B espera emmirallar-se en aquell gran filial que no fa tant de temps, amb Julià Garcia i Vicente Moreno a la banqueta, va enlluernar en la categoria de bronze. Era el filial dels Kiku Rimblas, Peque, Jorge, Moyano, Sergi González, Francisco... Ara el segon equip de la Grama, amb Alberto Fernández com a entrenador, pot intentar repetir aquells èxits amb una altra generació que pot fer parlar molt: Óscar Muñoz, Eloi i Marcel són alguns dels seus referents.

Tots a punt al primer equip.

Per al partit de demà a Terrassa, el tècnic de la Grama, Toni Rovira, pot disposar de tots els seus jugadors després que Manel Expósito s'hagi recuperat del tot. Amb el seu retorn, caldrà veure si el tècnic badaloní manté el jove del planter Joaquín a la mitja punta o si bé torna a apostar pel Chino.

LA FITXA

ÓSCAR MUÑOZ
Nom complet:
Óscar Muñoz Sayol
Lloc i data de naixement:
4 de març del 1987, Montornès del Vallès
Trajectòria:
Móra d'Ebre, Tortosa, Reus, Rapitenca, Llagostera, Guíxols, Molletec, Parets, i Grama B

LA FITXA

CARLITOS
Nom complet:
Carlos Martínez Rodríguez, Carlitos
Lloc i data de naixement:
27 de juny del 1986, Barcelona
Trajectòria:
Mataró, categories inferiors del Barça, Premià, Badalona B, Rubí, Gramenet B i Gramenet (primer equip).


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.