REGIONAL PREFERENT

El Farners sucumbeix contra el Tona, un senyor equip

El Farners va perdre el primer partit a Santa Coloma, després de dues victòries en els dos partits anteriors a casa, en veure's superat pel Tona (1-3). És la segona derrota consecutiva del conjunt de Jordi Bonet, que va fer un partit acceptable però que no va poder oposar gaire resistència al Tona, que va demostrar que és un senyor equip.

El Tona va demostrar ahir que és, fins ara, el millor rival amb què ha jugat el Farners. Abans del descans, els visitants, ben situats en el terreny de joc, van tenir la sort de fer el 0-1 en una acció de Roura.

Empat anecdòtic.

Padrós, amb un fort xut des de dins l'àrea, va empatar (47'), però Cesc va fer un golàs –l'1-2 en una jugada individual (57')–. Amb el pas dels minuts, i sense Dot, fitxat pel Sant Hilari, el Farners ho va intentar, però en un preciós contraatac el Tona va marcar l'1-3. Després del 2-1 a Vilassar de Dalt, ahir els farnesencs van perdre el segon partit seguit i diumenge vinent visitaran l'Olot, colíder i un dels candidats a l'ascens.