Poc seguiment a la vaga arbitral

En la primera jornada de vaga convocada pel col·lectiu Moviment Demòcrata Arbitral, hi va haver poc seguiment, en el futbol gironí regional i de base –si més no–, segons els clubs consultats. Alguns col·legiats havien demanat festa i el comitè els va buscar substituts. D'altres àrbitres van al·legar lesió per no haver de xiular.

A 1a regional, es van jugar amb normalitat el Begur-Figueres (2-1) i el Bescanó-Amer (0-2), entre d'altres. A Bescanó, a més del primer equip, la majoria dels de base van disputar els partits amb els col·legiats. A segona regional, es va disputar el Quart-Fornells (grup 16), entre molts d'altres partits, i a tercera regional no va haver-hi incidències en la Canya-Osor (grup 27).

A preferent, va haver-hi futbol a Santa Coloma de Farners i a Sant Hilari Sacalm, i els partits van començar amb normalitat. A primera catalana, també es van jugar ahir, i amb àrbitres, el Sant Cristòfol-Santfeliuenc (1-0) i el Poble Sec-Sant Cristòfol (1-0).



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.