3a DIVISIÓ

El Prat guanya el Benavent gràcies a tres gols de Cirio

Tot i que el resultat final sembli indicar que el Prat es va passejar ahir, els locals, van patir, i molt, per desfer-se d'un Benavent que s'havia quedat amb un home menys durant la primera meitat per l'expulsió de Riera. Cirio va avançar els pratencs poc abans del descans, amb un gol des de fora de l'àrea. Després de la represa, Jaime va fer el 2-0, i quan semblava que amb un home més i amb el resultat controlat els locals, no patirien gaire, Xavi Gràcia va escurçar distàncies per al Benavent, que es va acabar abocant a l'atac. Ja a les acaballes, però, Cirio va transformar un penal i va sentenciar amb el quart gol.

AE PRAT
4
BENAVENT
1
AE PRAT:
Toni, Marc Carrasco, Alex Pérez, Rafa Murillo, Ezquerra, Fernando, Mechi (Xavi Valls, 84') Jaime (Isma Porcel, 80') Sergio Cirio, Javi Lara i Ollés (Miguel Rubio, 56').
BENAVENT:
Ballesteros, Isma Camps, Tosas, Xavi Gràcia, Peña (Barco, 88') Del Moral (Rey, 46') Flamarique, Dani Hernández, Riera, Marcel i Romario (Cheihk, 46').
GOLS:
1-0 (42') Cirio. 2-0 (53') Jaime. 2-1 (69') Xavi Gràcia. 3-1 (87') Cirio, de penal. 4-1 (90') Cirio.