L'empenta necessària per a la Pobla

El conjunt grana recupera les bones sensacions i obté el segon triomf del curs contra el Balaguer

Cristino i Vivó van transformar els gols d'un equip amb força canvis respecte a l'últim partit

Santi Coch
TÈCNIC DE LA POBLA
«Els tres punts són molt importants per la confiança, ja que el Balaguer és un equip molt fort»
«Al final hem anat una mica accelerats, però el treball de l'equip ha estat bo»
«He canviat algunes peces i ha funcionat. A veure si aquest és el punt d'inflexió»

La Pobla de Mafumet necessitava una victòria per esvair el nerviosisme que hi començava a haver i va complir aconseguint el segon triomf del curs davant d'un d'aquells rivals complicats i incòmodes: el Balaguer. El conjunt que entrena Santi Coch, que va fer cinc canvis respecte a l'onze que va jugar al camp de l'Amposta, va recuperar les sensacions positives i, tot i que va patir fins que Vivó va fer el 2-1, va acabar dominant i exhibint un joc de qualitat, amb el qual serà complicat que els punts s'escapin.

En el tram inicial la Pobla, un pèl descentrada, va cedir el domini de la pilota al Balaguer, que va tenir les millors arribades sense culminar-les. Amb el pas dels minuts, però, l'equip grana va anar entrant en el partit i, així, en el minut 21, va fer estar amb l'ai al cor el porter visitant –l'exgrana Roberto– amb una rematada a plaer d'Esteve que es va perdre per la línea de fons, quan la situació era immillorable per marcar.

Cinc minuts després, però, Egea va tallar amb un penal la progressió d'un Aleixo ahir elèctric i la Pobla es va poder avançar, ja que Cristino, com és habitual, no va fallar la pena màxima. I amb l'1-0 i sense que ningú no crees massa perill es va arribar al descans.

Patiment i domini.

Si en la primera part es va veure poc futbol, en la segona tot va canviar. Això sí, en el primer tram, la Pobla de Mafumet va haver de patir, ja que Sergio va cometre penal a Genís i Iban Parra ho va aprofitar per empatar el partit (50').

Un quart d'hora després, però, Vivó va tornar a avançar els de casa amb una bona rematada després d'un córner que no va trobar rematador i, a partir de llavors, la Pobla va saber jugar amb el marcador a favor. Va practicar un gran futbol, va acaparar les ocasions, però no va sentenciar i, al final, va haver-hi una mica de neguit i el desig general que l'àrbitre assenyalés el final del partit.

Aquests tres punts permeten al filial del Nàstic escalar una posició, superar el Cassà, i allunyar-se del cuer: l'Olesa, que va tornar a ensopegar i acumula quatre derrotes consecutives.