BENAVENT 0 - BLANES 1

El Blanes va provocar ahir la tercera derrota seguida del Benavent en un matx en què els locals, tot i tenir el control inicial del partit, van acabar cedint el joc als blanencs. La primera part va començar amb tres bones ocasions del Benavent, la primera en el minut 3, quan Romario no hauria pogut culminar una bona jugada de Cheikh. En el minut 6, el mateix Romario ho va provar amb un fort xut que va marxar fora per poc, i només un minut més tard, Cheikh no va saber definir sol davant Coca. A poc a poc, però, el ritme va decaure, i el Blanes va prendre la iniciativa. Suárez hauria pogut obrir la llauna en el minut 38, tot i que no va ser fins a la segona part que Aitor va aprofitar un rebuig (60') per fer el gol que va acabar donant els 3 punts al seu equip. El Benavent, que no va reaccionar, va veure com l'àrbitre li anul·lava un gol en temps afegit. / EL 9
BENAVENT:
Marc, Isma (Félix, 88'), Tosas, Xavi Gràcia, Peña, Besora, Flamarique (Barco, 80'), Hernández, Cheikh, Rey i Romario.
BLANES:
Coca, Sergi Gonzàlez, Ayats, Rodri (Venegas, 86'), Sergio Díaz, Uri, Aleix, Montoro (Oriol Vila, 74'), Suárez (Yuste, 45'), Pitu, Aitor.
GOLS:
0-1 (60') Aitor.
ÀRBITRE:
Ávalos Barrera.
T.G.:
Als locals Tosas, Besora i Romario, i als visitants Rodri, Montoro i Pitu.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.