REGIONAL PREFERENT

El Roquetenc domina, però no defineix i cau

ROQUETENC

1

CANYELLES

2

ROQUETENC:

Alfonso, Julio, Vilanova, Moisés, Adell (Àlex, 62'), Sandu (Marc, 66'), Lluís, Nando, Javi, Ferran (Trullén, 53')i De la Torre.

CANYELLES:

Porcar, Alberto, Jordi, Raúl, Narciso, Marín (Cristian, 77'), Toni (Bryan, 85'), Chus (Sebas, 93'), Eric (Requena, 62'), Silvestre i Jaén.

GOLS:

1-0 (68') Àlex. 1-1 (69') Jaén. 1-2 (72') Requena.

ÀRBITRE:

Pau Giné.
T.G.:
Al local De la Torre; i als visitants Jordi, Raúl i Marín.
T.V.:
Cap.

El Roquetenc va protagonitzar un d'aquells partits en què ho fas tot per guanyar. Aquest fet, però, no va ser suficient, ja que la falta d'efectivitat en atac va neutralitzar el conjunt del Baix Ebre, que va controlar tot el duel, però va desconnectar durant cinc minuts i ho va pagar amb la derrota. Els quadribarrats van acaparar el control en la primera part, sense que això servís per marxar al descans amb el marcador a favor.

Després de la represa, en el 68', el domini va donar fruit i els locals van avançar-se gràcies a Àlex, que va aprofitar una pilota morta al punt de penal per superar Pocar. En tres minuts, però, els visitants van aprofitar un mal moment de joc del Roquetenc per superar la porteria d'Alfonso dues vegades, remuntant un partit que, pel joc i per les ocasions, mereixien guanyar els de casa. Amb aquest resultat, el Canyelles supera el conjunt de Roquetes en la taula classificatòria.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.