BENAVENT 2 - RAPITENCA 2

El Benavent i la Rapitenca van oferir ahir un partit entretingut i que va mantenir la incertesa pel resultat fins al darrer minut. Els locals es van avançar amb un gol de Peña després d'una assistència de Flamarique, però poc després, Marcel va cometre un penal que a més de suposar-li l'expulsió, va permetre a Chavero empatar el partit (34').Després de la represa, els locals van dur el pes del partit, però va ser la Rapitenca la que es va posar al davant després d'un gol de Callarisa (75'). Finalment, i quan la victòria visitant semblava definitiva, Rey va empatar amb una gran volea (89'). / EL 9
BENAVENT:
Marc, Tosas, Xavi Gràcia, Peña, Besora, Flamarique (Rey, 65'), Hernandez, Cheikh (Fèlix, 73'), Riera, Marcel, Romario (Izquierdo, 34').
RAPITENCA:
Miki, Manel, Alvaro (Pere, 65'), Cristian, Galindo, Sergi Grau, Raúl (Callarisa, 65'), Roberto Garcia, Gilabert, Chavero, Sergi José (Villa, 78').
GOLS:
1-0 (31') Peña. 1-1 (34') Chavero, de penal. 1-2 (75') Callarisa. 2-2 (89') Rey.
ÀRBITRE:
Cardosa Montesinos.
T.G.:
Als visitants Alvaro, Sergi Grau i Chavero.
T.V.:
Al local Marcel (33'), per vermella directa.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.