3a DIVISIÓ

La Pobla es torna a encallar

El filial grana va encaixar contra el Santboià la segona derrota seguida a casa

Els de Coch, que continuen a 1 punt del quart per la cua, van sucumbir en la segona part

Santi Coch
TÈCNIC DE LA POBLA DE MAF.
«Un altre cop, hem fet una bona primera part, però en la primera arribada clara ells s'han posat 0-1 i a partir d'aquí hem anat a remolc»
«És per començar a estar preocupats, ja que tot i que ho fem bé, perdem; si aprofitéssim millor les ocasions que tenim, el partit el portaríem nosaltres»

La Pobla de Mafumet va desaprofitar l'avantatge de jugar dos partits consecutius a casa i ahir va tornar a perdre, aquest cop contra el Santboià, que no va respirar tranquil fins al final. Els grana, que no van merèixer una derrota tan contundent, continuen sense sortir del pou, tot i que continuen amb la zona de salvació a un punt.

La primera part dels de Coch, que va seguir el partit fora de la banqueta per l'expulsió de diumenge passat, va transmetre bones sensacions, ja que van protagonitzar la bona part del perill i van disposar de tres bones ocasions abans del primer quart d'hora. El Santboià, per la seva banda, només es va costar un cop amb perill a l'àrea local.

En la segona part, el guió va canviar, ja que en una jugada aïllada, Toni, girant-se molt bé a la frontal, va sorprendre Sergio amb un xut ras (51'). La Pobla va quedar tocada i no va trigar a encaixar el 0-2, obra de Peque, rematant de cap al fons de la porteria una centrada de Toni (66'). Els grana, però, no es van rendir i van trobar el premi a falta de 4 minuts i jugant amb deu homes, escurçant distàncies en un córner tret per Ton Alcover i rematat de cap per Vivó. Amb la Pobla abocada a l'atac, el Santboià va segellar el triomf al contraatac gràcies a una jugada individual de Gascón, que va fer l'1-3 definitiu.