BÀSQUET / LLIGA FEMENINA

Partit clau per al Cadí

El Cadí la Seu té aquest vespre (19.45 h) un partit fonamental en les seves aspiracions per sortir de la cua de la classificació (1-6) i remuntar el vol. Després d'acumular cinc desfetes consecutives i malgrat competir en els quatre darrers partits –amb possibilitats de guanyar contra el Canoe (68-62) i l'Hondarribia (66-65) lluny de casa–, les d'Andreu Bou no poden deixar escapar el triomf contra el Sóller perquè la victòria les situaria amb el mateix balanç que les balears (2-5). Per a l'enfrontament –en què hi haurà el duel entre les dues millors anotadores de la lliga, la local Sonia Reis (21,4) i l'escorta visitant Murphy (19,8)–, Bou ja disposarà de la pivot canadenca Sarah McCay, que ja va jugar a la Seu fa dos cursos i que ocupa el lloc de la grega Papamichal (0,8 punts en 10,8 minuts).

Quant a l'Olesa Espanyol, en canvi, té per avui una empresa impossible contra el Ros Casares (7-0). L'equip que dirigeix des dels despatxos Carme Lluveras arriba, a més, després de perdre el primer partit de la temporada, en l'Eurolliga, a la pista del Taranto (78-69).



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.