BÀSQUET / LLIGA FEMENINA

Els clubs de Lliga Femenina no faran vaga avui a canvi d'una reunió amb la FEB demà

Fets consumats. El segon intent d'aturada de la Lliga Femenina per part dels clubs que reclamaven que la copa la juguessin vuit equips, que estava prevista per avui, tampoc no ha sortit bé. Aferrats a una promesa de mediació –feta en representació del CSD– sempre que suspenguessin la convocatòria de vaga, van sol·licitar per escrit una reunió amb la comissió executiva de la FEB –que s'havia de fer ahir–, però la mediació no els ha donat els resultats que pretenien –aconseguir que es reuneixin les dues parts és molt poc bagatge–, perquè la realitat és que avui es jugaran tots els partits i que la reunió serà demà, de manera que la renúncia a la vaga ha estat incondicional.

En la reunió de demà els clubs hauran perdut força i tothom té assumit que la copa la jugaran quatre equips, que ja se sap quins són des de fa jornades: el Ros, el Perfumerías, el Rivas –per classificació– i el Mann Filter, l'equip de Saragossa, com a amfitrió. Per tant, les incògnites seran quina utilitat tindrà la reunió i si als clubs encara els queda alguna mesura de pressió per forçar la federació a oferir alguna contrapartida en el futur. Si no n'hi ha cap, l'associació ja ha insinuat que l'enfrontament es podria radicalitzar a partir del 3 de gener.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.