Jordana (1), Pina (16), Sliskovic (16), Svitlica (2), Valero (10) –cinc–, Gómez, Stakneviciene (17), Marcos (6). 19/38 de 2, 6/19 de 3 (2 Stakneviciene, Pina i Valero), 12/14 tirs lliures, 45 rebots (12 Pina i Sliskovic), 13 assist. (4 Jordana) i 70 de valoració (24 Pina)
Morales (12), Maslowski (6), Freixanet (9), Thorburn (7), Perovanovic (7) –cinc–, Kresovic (5), Boada (9) i Jovanovic (1). 17/55 de 2, 2/7 de 3 (Freixanet), 16/25 t.ll., 31 rebots (8 Thorburn), 5 assist. i 40 val. (13 Thorburn)
PARCIALS:
22-14, 19-18, 11-13, 16-11
COMENTARI:
L'Olesa Espanyol va tenir el partit a les mans (57-55 i pilota a 5 minuts del final), però Kresovic va fallar i Valero va respondre amb un triple (60-55) que va desinhibir el Celta i va encallar de tal manera l'Olesa que només va anotar un punt més, quan a les gallegues ja els havia entrat la por al cos. En la primera part, el Celta va establir ràpidament un coixí d'uns deu punts i, emparant-se en un encert superior i en el control del rebot, el va mantenir còmodament. En el tercer quart, però, l'Olesa va aturar l'atac local, que només va sumar dos punts en quatre minuts (43-37), però un triple de Stakneviciene va contenir l'Olesa que, punt a punt i defensa a defensa, va continuar escurçant la diferència.