BÀSQUET / LLIGA FEMENINA

El Cadí se la juga a Eivissa

Debutarà Reves contra les illenques, que han fet fora el tècnic Jenaro Díaz

El Cadí la Seu afronta avui un dels dos partits més transcendents que li queden aquesta temporada, a la pista del Puig d'en Valls. Les eivissenques i l'Estudiantes comparteixen llocs de descens (2-12) i estan a dues victòries del Cadí (4-10). És fàcil imaginar-se la transcendència que té per a les balears el matx d'avui, més encara quan un triomf seu suposaria tenir el desempat a favor (72-71 a la Seu d'Urgell) i involucraria de ple el Cadí en el descens.

Debutarà el nou fitxatge de l'equip que dirigeix Andreu Bou, l'alera nord-americana Brooke Reves, però en el conjunt local també hi ha novetats. Dimarts la directiva va destituir el tècnic Jenaro Díaz i va donar l'equip al seu ajudant, el català Àlex Pérez, que ja es va estrenar amb una victòria per 77-55 contra el Dnipro ucraïnès i ja és en els vuitens de final de l'Eurocopa femenina.

No tan alarmant és la situació de l'Argon Uni Girona (5-9), que visita el Canoe (4-10 i cinc derrotes seguides però 4-2 a la seva pista) sabent que una altra derrota el deixaria empatat amb les madrilenyes. Per la seva banda, l'Olesa Espanyol (6-8) rep avui el Mann Filter (10-4) disposat a tallar la sèrie de tres derrotes i a fer l'últim intent de mantenir el play-off com a somni. Precisament les aragoneses marquen el tall.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.