LEB OR

CBT

Souley Drame marxa al River Andorra

L'aler no entrava en els plans del tècnic Juan Pablo Márquez per a la temporada vinent

El jugador ha acreditat 3,8 punts i 3,1 rebots de mitjana en 17 partits amb el CBT

Confirmada a principi de setmana la baixa del base cantàbric David García Peña, que marxa al Leyma Bàsquet la Corunya, ahir va fer-se oficial la segona sortida del CBT, amb l'adéu de Souley Drame (2m02 i 29 anys). L'aler, format a la Penya, no entrava dins els esquemes del tècnic Juan Pablo Márquez per a la temporada vinent i el club tarragoní va decidir no renovar-li el contracte.

Souley Drame va arribar a terres tarragonines el curs passat amb la lliga començada, coincidint amb la marxa de Ville Kaunisto i la baixa per lesió del pivot David Mesa. El seu paper en l'equip, però, ha estat més aviat secundari i Márquez ha decidit prescindir dels seus serveis. El nigerià, que ha signat per un any amb el River Andorra, de LEB Plata, va disputar 17 partits amb la samarreta blava i va acreditar 3,7 punts (63,6% en tirs de dos i 60% en tirs lliures) i 3,1 rebots de mitjana.

El CBT, nul fins ara en matèria de fitxatges, ha renovat David Mesa, Dani Rodríguez i Berni Álvarez.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.