BÀSQUET / 2a CATALANA

MOLINS DE REI 82 - CB LA SELVA 55

La Selva va mostrar el seu pitjor joc i va caure rendit als peus d'un Molins de Rei clarament superior, que va dominar del primer a l'últim minut. El conjunt local no va tenir cap problema per superar una vegada i una altra el marcatge de la defensa, tova, del rival. La Selva va resistir dignament la primera meitat mantenint-se sempre per darrere, però sense arribar-se a despenjar. El toc de gràcia va arribar al tercer quart quan el Molins de Rei va intensificar els seus esforços i va esborrar-los de la pista a còpia de transicions i atacs ràpids. Després d'això, molt tocats anímicament, van abaixar els braços i van limitar-se a esperar la botzina final mentre els locals ampliaven el seu avantatge. / EL 9
TOYOTA MOLINS DE REI:
Moreno, Calvo (10), Vito (18), Vélez (21), Pareja (9) –cinc inicial– Matas (7), Calumarde, Javivi, Sánchez (7), García, Gil (2) i Amigó (8).
CB LA SELVA:
Gutiérrez (12), Garriga (6), López (2), Revenga (11), Rodríguez (8) –cinc inicial– Ribayo, Puertas (11), Abelló (3) i Rodríguez J. (2).
PARCIALS:
24-17, 18-15, 18-13 i 22-10.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.