Dani Pedrosa

Vencedor del Gran Premi del País Valencià

«He fet una cursa fantàstica»

Valentino Rossi
YAMAHA
«No és una de les nostres pistes preferides, però després de tots els problemes que hem tingut tot el cap de setmana no podíem finalitzar amb més satisfacció»
«Estic molt content amb el resultat, perquè a València no aconseguia un resultat així des del 2004»
Toni Elias
HONDA
«La meva aventura a Moto GP s'acaba de moment, però espero tornar al més aviat possible després del nou repte que m'espera a Moto 2, que ja comença a partir de demà»
«Al final de la cursa sabia que el setè lloc del mundial era meu si era capaç de conservar la sisena posició»

Dani Pedrosa es feia creus que la cursa comencés sense que Stoner hagués arribat a la graella: «Mirava el lloc que havia d'ocupar Casey, he vist que el comissari començava a caminar i he pensat 'on va?' He donat per suposat que alguna cosa li havia passat en la volta d'escalfament.» El català va explicar que al principi, tot i l'avantatge que tenia, va pilotar de manera prudent: «He anat en compte perquè a Xest cal escalfar bé els pneumàtics, però quan he agafat temperatura he mantingut un bon ritme.» A pesar de la diferència que tenia respecte de Valentino Rossi, Pedrosa va recordar el que va passar a Laguna Seca: «En les últimes voltes el vent era fort i hauria estat fàcil cometre un error. He recordat la cursa de Laguna Seca, en la qual Valentino em va reduir molt l'avantatge en l'última volta, així que he continuat al màxim.» També es va referir a la seva posició final en el campionat i al curs que ve: «Avui hem fet una cursa fantàstica, però la temporada no ha estat fàcil. El tercer lloc és bo, però hem estat lluny dels dos primers, així que ho haurem d'analitzar i treballar més durament per l'any que ve. Els entrenaments de demà (per avui) seran importants per començar el 2010 de la millor manera possible.» Xest acollirà tres dies d'entrenaments abans de donar per acabada la temporada.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.