TRIAL I ENDURO «INDOOR» DE BARCELONA

Toni Bou es posa líder en solitari

Albert Cabestany va acabar segon, posició que també ocupa en la classificació general

Toni Bou (Montesa) va recuperar el lideratge en solitari del campionat del món de trial en pista coberta gràcies a la victòria en la prova disputada ahir al Palau Sant Jordi de Barcelona. El segon lloc va ser per al seu gran rival, Albert Cabestany (Sherco), que va acabar la final amb 10 punts més que el pilot de Piera i ara és el segon classificat. El podi el va completar el britànic James Dabill (Gas Gas), que també ocupa el tercer lloc del campionat. Jeroni Fajardo (Beta) va ser el tercer millor català, amb un cinquè lloc que no li va permetre classificar-se per a la final. Adam Raga (Gas Gas) ni tan sols va passar el primer tall després de trencar la moto en la repesca de la primera mànega. Aquest contratemps el fa recular al quart lloc de la general, seguit de Fajardo. La pròxima prova es disputarà a Madrid el 13 de març.

El Sant Jordi, que va tenir una assistència d'11.000 persones, també va ser l'escenari de l'última prova del mundial d'enduro en pista coberta, en què es va imposar el polonès Tadeus Blaszusiak (KTM), campió del món de l'especialitat. El cambrilenc Ivan Cervantes (KTM) va ser tercer i es va assegurar el subcampionat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Un agraïment immens

SANT JOAN DESPÍ
 

ACB 19 anys després a Lleida

MADRID / LLEIDA
 
 

Un #MeToo en l’alpinisme?

 

Esther Guerrero esprinta fins a la quarta posició

barcelona / roma
 

La dotzena, al sarró

barcelona / colònia
 

Javi Puado val or

BARCELONA
 
La millor temporada de la historia del Girona
Arnau Martínez (4)

Curs farcit d’adversitats

girona