Motor

Dani Pedrosa

Pilot de l'equip Repsol Honda

«Tornem a estar on cal»

Jorge Lorenzo
YAMAHA
«El meu ritme no ha estat tan bo com el de dissabte. Alguna cosa ha passat que no m'ha permès pilotar de la mateixa manera»
«Aconseguir 90 punts de 100 i liderar el mundial és important. No puc demanar més»
«Volia dedicar la victòria a Rossi, però no ha estat possible. Només puc dir-li que torni aviat»
Andrea Dovizioso
HONDA
«És especial estar al podi de Mugello davant de l'afició, perquè no ho havia fet mai a Moto GP»
«Acabar tres curses en el podi és un bon inici de temporada»
«Volia lluitar amb Lorenzo, perquè crec que hi hauria hagut un bon duel en l'última volta, però no l'he atrapat»

Alberto Puig ja va dir a Mugello que s'han acabat les excuses, que ja tenen moto per tornar a guanyar. Tal dit, tal fet. Pedrosa va tornar a encapçalar un podi i va ratificar les paraules del seu assessor. «Hem tingut problemes durant l'hivern i en les primeres curses, però sembla que tornem a estar on cal. L'equip mereix la victòria», va valorar. El vallesà va explicar com havia viscut la cursa, en la qual va quedar sense rivals ja en la primera volta: «Avui tenia molt bones sensacions sobre la moto i he pogut obrir un forat. Per ser sincer, no sabia qui venia darrere meu, només veia la diferència a través de la pissarra i he intentat pilotar de manera consistent.»

Després de tants problemes, la victòria va ser com una catarsi per a Pedrosa, que es va mostrar molt eufòric: «És una sensació increïble tornar a guanyar i estic molt content per a mi i per a la resta de l'equip.» També va tenir un record per a Rossi, que ahir va ser operat d'una doble fractura a la tíbia i el peroné de la cama dreta: «Vull donar les gràcies als fans que donen suport a Valentino, perquè està passant un moment molt dur. Tots li desitgem el millor.»



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.