Motor

MOTOR / GRAN PREMI D'ITÀLIA DE MOTOCICLISME

Homenatge al 46

El circuit de Mugello es va recordar de Rossi, que va agrair les mostres de suport rebudes

El pilot italià, que va mirar la cursa per la tele, es recupera bé de l'operació de dissabte

Si dissabte Valentino Rossi feia emmudir el circuit de Mugello a causa de la caiguda que el va obligar a passar per la sala d'operacions, ahir va fer embogir els aficionats italians quan van sentir la seva veu a través de la megafonia de Mugello. El circuit es va tenyir de groc i hi va haver diverses mostres de suport al número 46 de la graella de Moto GP. Fins i tot els aficionats de Ducati van lluir un mosaic vermell i blanc on es podia llegir «Vale». El seu company d'equip, Jorge Lorenzo, també es va recordar d'ell en el podi, on es va vestir una samarreta amb les seves inicials i el seu número de dorsal.

El campió del món va voler tranquil·litzar els ànims: «Estic força bé, però estava millor abans de caure», va dir Rossi, que va agrair el suport rebut: «Vull donar les gràcies a tots els presents i a tots els que em volen bé. Necessitaré una mica de temps, però tornaré al més aviat possible.» Més calmadament, Rossi va parlar amb el periodista Guido Meda i va explicar com havia viscut l'accident: «He revisat la caiguda i veure el peu tan torçat respecte de la cama no és maco. Hi ha hagut moments de por, però ara estic força bé.» I, naturalment, no es va poder estar de fer broma: «La moral està força alta ara, sobretot perquè he descobert la meva boníssima relació amb la morfina.»

Rossi ja va abandonar ahir la unitat de cures intensives per ser traslladat a planta. El doctor Roberto Buzzi va assenyalar que el pilot de Yamaha s'està «recuperant bé» de la intervenció i que avui està previst que li tanquin la ferida. «L'únic que ha demanat ha estat un televisor per mirar la cursa», va relatar el cirurgià. Rossi podria abandonar l'hospital en un termini d'una setmana o deu dies.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.