MOTOR / FÓRMULA 1 AL CIRCUIT DE CATALUNYA

L'ambient es caldeja a Montmeló

Uns 17.500 aficionats es van concentrar ahir en la visita de la línia de boxs

Per primera vegada, els pilots hi van acudir per signar autògrafs

El Circuit té previst un operatiu per a 90.000 espectadors en la cursa

Els 17.500 aficionats que ahir van aprofitar l'oportunitat de visitar la zona dels boxs van començar a caldejar l'ambient en l'arribada del mundial de fórmula 1 al continent europeu. Van ser menys que l'any passat (25.000), però per a ells va ser un bon inici d'un cap de setmana trepidant, perquè van poder estar en una zona que a partir d'avui quedarà absolutament restringida, van poder veure de molt a prop els monoplaces i el dispositiu tècnic dels equips i també van admirar la precisió i rapidesa amb què treballen els mecànics en les simulacions d'aturades dels cotxes al box.

Els que van decidir anar-hi a la tarda van disposar, a més, de la presència de tots els pilots signant autògrafs, una formalitat sense precedents en els grans premis de fórmula 1 i que, veient l'èxit que té en moltes altres especialitats, la FIA ha decidit incloure-la en el programa dels grans premis, en la recerca de la tan necessària aproximació entre els pilots i els aficionats. Evidentment, el principal centre d'atenció van ser els corredors de Ferrari, Kimi Räikkönen i Felipe Massa, i, molt més encara, Fernando Alonso, que va desencadenar l'eufòria entre els seus nombrosos seguidors. Curiosament, uns metres més enllà, Sebastian Vettel es trobava en un ambient molt més tranquil.

Durant els últims dies, s'ha elevat a 70.000 el nombre d'entrades venudes del cinquè gran premi d'aquesta temporada. Els responsables del Circuit de Catalunya consideren que entre avui i demà les vendes continuaran pujant i, per això, han previst un operatiu per a 90.000 espectadors diumenge en la cursa. Avui es faran els primers entrenaments lliures, al matí, de 10.00h a 11.30h i a la tarda, de 14.00h a 15.30h. Un cop finalitzada aquesta última sessió es farà la sessió de qualificació de la GP2.


Fernando Alonso va desencadenar l'eufòria entre els seus nombrosos seguidors



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.