Motor

Marc Coma arriba a Barcelona després de guanyar el Dakar

Familiars i seguidors el reben a l'aeroport del Prat

El president de la Generalitat, Artur Mas, el felicita i fa broma amb la seva pròpia “travessia del desert”

El pilot català Marc Coma (KTM), guanyador en motos del Ral·li Dakar 2011, ha arribat avui a Barcelona procedent de l'Argentina on ha estat rebut pels seus familiars i seguidors a l'aeroport del Prat.

Després, Coma ha fet una exhibició al Moll de la Fusta davant nombrosos aficionats amb una rèplica de la moto amb la que ha guanyat el Dakar per tercera vegada.

El pilot d'Avià s'ha desplaçat amb aquest vehicle fins al Palau de la Generalitat on ha rebut l'homenatge del president de la Generalitat, Artur Mas, i de l'alcalde de Barcelona, Jordi Hereu.

Mas, en to distès, ha felicitat Coma per la seva tercera victòria al Dakar sud-americà, tercera en total, i ha fet broma amb la sort del corredor de ral·lis en la seva travessia pel desert. “Jo vaig tenir la meva pròpia travessia del desert, tot i que ha estat diferent”, ha ironitzat, comparant-la amb els seus set anys a l'oposició.

En la mateixa línia, el president català ha comentat amb el pilot que ha guanyat el seu primer Dakar a Sud-amèrica “a la tercera” i s'ha lamentat que ell també ha hagut d'esperar les seves terceres eleccions per aconseguir ser president.

El polític ha recordat que de jove va viure des de dins una carrera de motociclisme i ha assegurat que després d'aquella experiència comprèn molt bé el valor i “esforç” que això comporta. “Una cosa és veure'l per la televisió i una altra fer-ho”, ha explicat.

El corredor de motos s'ha mostrat entusiasmat per la rebuda, encara que ha reconegut que només anhela “el sofà, el pa amb tomàquet i els meus amics”.

Coma ha afegit que desitja tota la gent del seu poble “senti seva aquesta victòria, així com tot el país, després del suport que he rebut”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.