Motor

Coma perd 13 minuts per un error

Motor.El pilot d'Avià es va equivocar de recorregut després del tercer control de pas i va seguir el dels cotxes i camions. Cyril Desprès (KTM) va aprofitar la badada de Coma prenent-li el lideratge; Nani Roma aconsegueix la victòria d'etapa

Una badada poc després del tercer control de pas, que havia superat com a líder, va fer perdre més de deu minuts a Marc Coma (KTM), que va acabar cedint el lideratge a Cyril Desprès (KTM) -ja té 10 minuts i 12 segons d'avantatge en la general-. El pilot català va equivocar-se de recorregut i va seguir el que havia estat dissenyat per als cotxes i els camions. Quan va adonar-se de l'error, ja havia completat uns 6 quilòmetres. Finalment, Coma va acabar setè i va perdre més de 13 minuts. El segon millor català va ser Gerard Farrés (KTM), que va acabar novè. L'escuder de Marc Coma va perdre alguns minuts perquè es va aturar a auxiliar Quinn Cody, un dels favorits en la general. El nord-americà es va fracturar la clavícula i va tenir un traumatisme cranial en una caiguda. Òbviament, va abandonar. També va retirar-se el francès Bruno Da Costa, que va xocar contra una vaca i es va fer diverses fractures a l'espina dorsal, a més d'alguns hematomes interns.

Tercer triomf de Roma

Nani Roma (Mini) va aconseguir la seva tercera victòria parcial en el Dakar en la categoria de cotxes (en té 15 en total) i va escalar un lloc en la general. En camions, Miki Biasion (Iveco) va aconseguir la seva primera victòria d'etapa, just davant d'Ardavichus (Kamaz), que és el nou líder.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.