MOTOR / CAMPIONAT ESTATAL DE TRIAL «INDOOR»

CAMPIONAT ESTATAL DE TRIAL «INDOOR»

El Camp de Mart obre el foc

Cabestany, Bou, Raga, Fajardo i Oliveras inicien un campionat estatal amb un pronòstic més obert que mai

L'ídol local, Albert Cabestany, el seu rival de sempre (Adam Raga), el millor pilot del món (Toni Bou), la sorpresa del moment pel seu contundent triomf en l'última prova del mundial (Jeroni Fajardo) i el jove Dani Oliveras. Aquest és el planter del campionat estatal de trial en pista coberta, que avui comença a 2/4 de 9 del vespre al Camp de Mart, un escenari que va pel camí de ser un clàssic.

L'expectació per a aquesta primera prova és màxima. Cabestany defensa la seva condició de tarragoní (quatre victòries en set edicions), Bou defensa el títol del 2008 i Raga, el triomf que va robar en territori de Cabestany ara fa un any. Per si no tinguessin prou motivacions, tots tres miraran de reüll Jeroni Fajardo, que amb el seu triomf a Andorra ha sacsejat la inamovible correlació de forces (en tres anys només el japonès Fujinami havia pispat una victòria en el mundial al duet Bou-Raga). En l'estatal no hi ha un marge gran per a l'error. Només té quatre proves i, després del trial de Tarragona, continua a saragossa (2 d'octubre), Girona (31 d'octubre) i la Corunya (27 de desembre).

L'activitat no s'acaba avui, ja que demà a partir de les 11 del matí es disputarà una prova de la copa estatal de biketrial indoor.

PILOTS

Toni Bou (Montesa)
5 títols mundials (3 indoor) i tres estatals (1 indoor). 1 triomf a Tarragona.
Albert Cabestany (Sherco):
1 títol mundial indoor i tres estatals (2 indoor). 4 victòries a Tarragona.
Adam Raga (Gas Gas):
6 títols mundials (4 indoor) i 6 estatals (4 indoor). 2 triomfs a Tarragona.
Jeroni Fajardo (Beta):
3r en el mundial indoor. Últim guanyador d'una prova del mundial. 1 títol europeu.
Dani Oliveras (Gas Gas):
1 títol mundial i 1 europeu júnior.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.