TRIAL EN PISTA COBERTA CIUTAT DE TARRAGONA

Toni Bou, el marcià

El campió inicia la defensa del títol amb una victòria al Camp de Mart

El pilot de Montesa és l'únic que supera les dues primeres zones de la final

Cabestany acaba segon i resol a favor seu l'etern duel amb Raga

Toni Bou (Montesa) és el primer líder de l'estatal de trial en pista coberta –títol que defensa– gràcies a un triomf incontestable ahir a la nit al Camp de Mart, davant d'uns 1.500 aficionats. El pilot de Piera va forjar el seu triomf en les dues primeres zones de la final, ja que va ser l'únic capaç de passar-les. Ho va fer penalitzant puntets aquí i allà, però els seus rivals sempre van sumar fiasco. Això li va donar un avantatge còmode que li va permetre cedir a Albert Cabestany (Sherco) la cursa en paral·lel que posava fi a la competició. El triomf del pilot de Tarragona va evitar un empat de punts amb Adam Raga (Gas Gas) pel segon lloc, que finalment va ser per al pilot de Sherco.

La primera volta (quatre zones) només servia per decidir l'ordre de sortida de la segona. El millor va ser Raga (1 punts) seguit de Cabestany (3), Bou i Fajardo (6) i Oliveras (17). Les puntuacions no eren indicatives de l'estat de forma dels pilots perquè les zones eren relativament assequibles i, a més, dels sis punts de Bou, cinc provenien d'un fiasco per excés de perfeccionisme.

En la volta final, amb els cinc pilots novament en pista –aquest nou sistema de competició s'estendrà a tot el campionat– els aficionats van poder presenciar un espectacle d'alt nivell, amb zones de gran dificultat que van culminar en la penúltima, que cap dels cinc pilots no va poder superar sense penalitzar el màxim.

1r Toni Bou (Montesa)
12 punts
2n Albert Cabestany (Sherco)
17
3r Adam Raga (Gas Gas)
18
4t Jeroni Fajardo (Beta)
25
5è Dani Oliveras (Gas Gas)
30


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.