Motor

Les coses a lloc

Dakar. Despres se situa líderper primer cop després d'una etapa que torna a guanyar Barreda. Roma és segon en cotxes i s'acosta al podi

Han hagut de passar deu dies, però finalment Cyril Despres (KTM) ha pres el comandament del Dakar. Sense la participació de Marc Coma, lesionat, semblava evident que el pilot francès seria el gran favorit per a la victòria, però són molts els rivals que li han intentat plantar cara. Despres va escalar dilluns fins al segon lloc amb la seva primera victòria d'etapa, només superat pel seu escuder Ruben Faria. Ahir ho va rubricar situant-se líder després d'acabar segon. Joan Barreda (Husqvarna), altre cop, va tornar a ser el seu únic rival, amb la diferència que, contràriament a la jornada anterior, va poder arribar primer a la meta i sumar la seva quarta victòria en aquesta edició, tot i que ja no té possibilitats en la general.

Sense Al-Attiyah

L'especial de cotxes començava amb una bona notícia per a Stéphane Peterhansel (Mini). El seu únic rival, Nasser al-Attiyah (Buggy), abandonava la prova després de rebre una assistència il·legal en la novena etapa. El francès va acabar tercer i ja avantatja gairebé en una hora Giniel de Villiers (Toyota), que és el segon classificat. Nani Roma (Mini) va tornar a fer una bona especial, que va acabar segon només superat per Orlando Terranova (BMW).



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.