MOTOR / CAMPIONAT DEL MÓN DE RAIDS

Marc Coma reapareix avui al Marroc

Marc Coma (KTM-Repsol) reapareixerà avui en el raid del Marroc, l'última prova del mundial de raids, en la qual participarà després de la fractura de clavícula i canell que es va fer el juny quan liderava el raid de Sardenya i que el van obligar a operar-se. Coma farà servir la prova marroquina com a test per preparar el Dakar. La recuperació del pilot d'Avià és completa i, de fet, ja va poder completar setmanes enrere una ascensió al Mont Blanc.

L'equip KTM també ha inscrit Jordi Viladoms com a suport de Coma. Viladoms va fer la seva última participació precisament a Sardenya i té com a millor resultat el quart lloc de Tunísia. La cursa marroquina té sis etapes, 1.915 km cronometrats que combinen dunes amb pistes sembrades de pedres i s'acabarà divendres vinent. En el mundial, Coma no hi té res a fer, perquè no ha puntuat en tres proves i ocupa el quart lloc. Cyril Despres ja té el títol assegurat i Viladoms és dotzè.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.