HOQUEI SOBRE PATINS

OK LLIGA FEMENINA

Les noies inicien avui la lliga femenina

L'OK Lliga femenina s'inicia aquest cap de setmana amb 14 equips que es disputaran el títol. Aquesta serà la segona edició de la lliga estatal i la primera en què prendran part els equips catalans, amb un total de nou. Completaran la categoria dos equips asturians, dos de madrilenys i un andalús. El conjunt asturià del Biesca de Gijón defensarà el títol que va guanyar el curs passat, mentre que el seu màxim rival sembla que serà el Voltregà, que s'ha reforçat amb la millor jugadora asturiana, Natasha Lee. L'actual campió de la copa de la Reina, el Vilanova, també sembla un clar aspirant a ser entre els millors. En aquesta primera jornada ja es disputaran quatre duels de conjunts catalans. El partit que obrirà el foc serà l'Sferic Terrassa contra el Voltregà, avui a 1/4 de 6 de la tarda. La resta de partits entre equips catalans seran demà: Igualada-Arenys de Munt, Noia-Bigues i Riells i Vilanova-Sant Cugat. En aquesta primera jornada ja hi haurà un doble desplaçament i el Mieres jugarà avui a Sant Sadurní el partit avançat de la tercera jornada i demà visitarà el Cerdanyola.

Els equips
Nou catalans:
Sferic Terrassa, Voltregà, Igualada, Arenys de Munt, Noia Freixenet, Bigues i Riells, Vilanova, Sant Cugat i Cerdanyola.
Dos asturians:
Biesca Gijón i Mieres.
Dos madrilenys:
Alcorcón Cat's Bets i Filtros Cartés Santa Maria Pilar de Madrid.
Un andalús:
Claret de Sevilla.
La competició
Lliga:
A doble volta tots contra tots amb 26 jornades.
Inici i final:
Del 7 de novembre del 2009 fins al 20 de juny del 2010.
Els palmarès
Primera edició:
Campió
Biesca Gijón


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.