TENNIS DE TAULA

COPA ETTU

Les noies busquen els quarts

El Fotoprix Vic, el Mataró Quadis i el Suris Calella femení, i el DKV Borges Vall masculí volen continuar endavant en el quadre final

Quatre equips catalans inicien aquest cap de setmana el quadre final de la copa ETTU. En la categoria femenina, el Fotoprix Vic i el Mataró Quadis inicien la competició en aquests vuitens de final mentre que el Suris Calella hi ha arribat després de superar la primera fase de grups. Tots tres buscaran la classificació per als quarts. En la categoria masculina, el DKV Borges Vall –flamant semifinalista la temporada paasada–, jugarà la tercera eliminatòria. En els nois hi ha una fase més en el quadre gran, ja que en els quarts entren en competició els equips que han quedat eliminats de la lliga de campions –la màxima competició de clubs–, en ser tercers de grup.

El Vic i el Mataró jugaran a casa, ja que són caps de sèrie i s'enfrontaran, respectivament, amb el conjunt hongarès del Budaörs 2i de Budapest i amb l'equip portuguès del Ponta do Pargo de Madeira. El Calella es desplaça a Rússia per jugar contra el Victoria de Moscou. En la categoria masculina, el DKV Borges Vall visitarà la sala de joc d'un vell conegut, el Fenerbahçe turc, amb el qual ja es va enfrontar, i va eliminar, en els vuitens de l'edició passada.

COPA ETTU

Masculina
(3a eliminatòria)
Dissabte 14
Fenerbahçe (Turquia) - DKV Borges Vall
Femenina
(Vuitens de final)
Dissabte 14
Mataró Quadis - Ponta do Pargo Madeira
(Portugal)
Victoria Moscou (Rússia) - Suris Calella
Diumenge 15
Fotoprix Vic - Budaörs 2i de Budapest
(Hongria)
(Eliminatòries a un sol enfrontament)


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.