GOLF

SECOND QUALIFYING

Bech, abocat a una remuntada impossible

Pol Bech va acomiadar-se ahir al camp de la Hacienda del Álamo (Múrcia) de les seves possibilitats de jugar la final de l'Escola de Qualificació per al circuit europeu, que es farà a Caldes. Bech necessitava fer una volta molt meritòria per situar-se amb possibilitats de lluitar per una de les 16 primeres posicions després de començar molt malament el campionat de divendres. El jugador de Fontanilles, però, encara va tenir un dia pitjor ahir i va arruïnar les seves possibilitats amb una volta de 77 cops (cinc sobre el par), que l'allunyen de manera gairebé definitiva del seu gran objectiu. El gironí encara tindrà dues voltes més, avui i demà, per mirar d'arreglar el petit desastre, però la competència és tan exigent que, tot i que és fàcil que pugui millorar, li serà pràcticament impossible arribar als primers llocs.

El nord-americà Ryan Blaum, que aquest mateix any ja ha jugat l'obert dels Estats Units, es va disparar en la classificació després d'una volta de 65 cops, set sota la par. La zona per accedir a la final de l'Escola de Qualificació se situa en tres cops sota la par, tretze cops menys que els de Pol Bech.

Altres jugadors que estan brillant són l'alemany Stephan Gross, el danès Thorbjorn Olesen i l'amateur anglès Chris Paisley.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.