ATLETISME

CROS DE SÒRIA

Tercers llocs de Morató i Lamdassem

En una cita clau per a la confecció de la llista definitiva amb vista l'europeu de la disciplina a Dublín, el domini va ser africà. En categoria masculina, l'etíop Gebre Gebremariam es va imposar després d'aprofitar el treball del lleidatà Lamdassem i l'atleta del FC Barcelona Sergio Sánchez. Aquest últim va ser el que més va reptar l'etíop, i van liderar tots dos l'últim tram de la prova. Sánchez va assumir marcar el ritme, però Gebremariam va aprofitar la seva feina de desgast per arrencar a falta d'un quilòmetre. Sánchez no el va poder seguir i es va haver de conformar amb la segona posició, a set segons. Ayad Lamdassem va completar el podi, a tres segons de Sánchez.

En categoria femenina, la kenyana Linet Masai va confirmar els pronòstics i es va imposar amb claredat, tot i que al principi va deixar protagonisme a la portuguesa Monteiro i a la bagenca Rosa Morató, que van liderar el grup fins que Masai, a mig recorregut, va decidir trencar la cursa per anar-se'n i guanyar en solitari, davant de la mateixa Monteiro i la bagenca Rosa Morató, que va ser tercera, a gairebé un minut de la vencedora. Jacqueline Martín, mentrestant, va ser catorzena.

CLASSIFICACIONS

HOMES (10.000 m)
1r G. Gebremariam (Etiòpia)
30:21
2n S. Sánchez (FC Barcelona)
30:28
3r. A. Lamdassem (Bikila)
30:31
4t H. Mesfin (Etiòpia)
30:32
5è K. Tadesse (Eritrea)
30:54
DONES (8.000 m)
1a L. Masai (Kenya)
27:06
2a I. Monteiro (Portugal)
27:34
3a. R. Morató (València TiM)
28:01
14a J. Martín (FC Barcelona)
29:29


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.