Esports

Societat

Multitudinari homenatge del món del riu

Unes 200 persones acomiaden Txus Silva, guia de riu traspassat fa dues setmanes

Unes 200 persones entre guies d’esports d’aventura, familiars i amics van participar dissabte en una multitudinària baixada d’homenatge per les aigües de la Noguera Pallaresa a Txus Silva, guia de riu traspassat fa dues setmanes als 46 anys.

La família i els amics més propers van donar el tret de sortida al descens omplint el riu de roses des del pont de Gulleri fins a Rialp. A banda dels palistes i un cop finalitzada la baixada, que es va dur a terme amb embarcacions de ràfting i caiacs, els participants en l’homenatge van escoltar els emotius parlaments dedicats al malaurat guia de riu, empresari i pister de l’estació de muntanya de Port Ainé. Txus Silva era un expert guia de riu, una persona molt estimada a la comarca del Pallars Sobirà. Bona part de la seva vida la va dedicar als esports d’aventura, en els quals es va iniciar als 16 anys. Silva gestionava l’empresa Aiguadicció de la localitat de Rialp.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia