El Raspall desafia a l'Escala i corda a Bellreguard

El trinquet de Bellreguard acollirà el divendres 12 de febrer un singular desafiament en la modalitat d'escala i corda. La partida enfrontarà als dos millors professionals del raspall, Waldo i Coeter II, contra un dels pilotaris més reputats de la disciplina d'escala i corda, Miguel.

El duel es portarà a terme amb les regles corresponents a l'Individual Bancaixa d'escala i corda. Així, les galeries estaran permeses, la primera pilota de cada joc no es podrà llançar a la galeria i tota pilota que vaja directament a l'escala serà parada.

Waldo és el vigent campió individual i per equips de la modalitat de raspall i el número u indiscutible d'esta disciplina. Coeter II també gaudeix de la condició de número u, en este cas en la posició de mitger.

Per la seua banda, Miguel és un dels millors professionals de la disciplina d'aire de l'actualitat i un fixe de les cites de major rellevància.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.