El desafiament entre modalitats d'escala i corda i raspall ha estat presentat a Bellreguard

Waldo i Coeter II s'enfrontaran a Miguel el pròxim dia 12 en el trinquet de l'esmentat municipi de La Safor

El trinquet municipal de Bellreguard acollirà el pròxim dia 12 un singular desafiament en la modalitat d'escala i corda en el qual els dos millors pilotaris del raspall, Waldo i Coeter II, es mesuraran a Miguel, un dels jugadors més reputats de la disciplina d'escala i corda.

La partida ha estat presentada en la seu de l'entitat organitzadora El Zurdo a Bellreguard. En l'acte han actuat com ponents els protagonistes del desafiament així com Javier Nadal i Emilio Peris, gerents de Val Net i El Zurdo respectivament.

El primer a intervenir ha estat l'amfitrió, Emilio Peris, qui ha felicitat als contendents «per afrontar un repte d'estes característiques. De Miguel cal lloar la seua valentia per enfrontar-se a dos contraris mentre que de Waldo i Coeter II cal aplaudir la seua valentia per jugar en una modalitat que no és la seua».

Pel que fa al motiu del desafiament Peris ha assenyalat que «és la primera vegada que dos professionals del raspall desafien a u de l'aire en la seua modalitat. Pensem que la partida és un revulsiu per a la pilota valenciana i la veritat és que el nostre esport està necessitat d'actuacions que criden l'atenció d'un públic nou».

Després de la intervenció de l'amfitrió ha pres la paraula Miguel, que ha assenyalat que «el gran atractiu de la partida és la seua singularitat. Quan em van proposar jugar-la vaig acceptar a l'instant perquè este tipus de reptes generen il·lusió entre els participants i entre molts dels seguidors del nostre esport».

Quant a la tàctica a seguir el pilotari de Petrer ha manifestat que l'afrontarà com si fóra una partida del mà a mà. Assegura que avançarà metres i intentarà sorprendre d'aire als seuscontraris.

A continuació ha pres la paraula Waldo, número u indiscutible del raspall, que ha declarat que ja feia temps que sospesava la possibilitat de jugar una partida que isquera de l'habitual. «El nostre avantatge és la superioritat numèrica però Miguel juga en la seua modalitat. El desafiament és un repte que em sedueix ja que es disputarà en la nostra zona i espere que davant una majoria de seguidors del raspall».



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.