PATINATGE ARTÍSTICA

CATALÀ DE XOUS

Ranejant la majoria

Setze dels 34 grups participants en el campionat català de Lleida són gironins

Les xifres ho expliquen gairebé tot. Setze dels 34 grups que participaran en el campionat català de grups de xou són de clubs de la demarcació de Girona, amb un predomini en la modalitat de grups grans, en què són d'aquí set dels onze participants. Aquests s'hi jugaran quatre places per als campionats estatals que es faran a Pamplona. Les actuacions dels grups gironins inscrits són Jocs de llapis (Bescanó), Visitants no desitjats (GEiEG), Miratge (Salt), Pas obert (Olot), Tant presumir... (Girona), So de cordes (H. Olot) i Negligència... (Guixolenc).

Més dura serà la batalla per accedir al campionat estatal en la categoria de grups petits. Les places per anar a Pamplona inicialment són també quatre, però en aquest cas els grups participants són setze. Els espectacles dels gironins són Cursa de núvies (Bescanó), Encén-me (Sarrià), Clic... (Hostalric), A quant van? (la Salle), Supervivència (Celrà) i Avui volaré (Blanes).

Sense poder accedir a un campionat d'Espanya, els grups cadets de la demarcació que seran a Lleida quest cap de setmana (cadets i petits, dissabte) i grans (diumenge) són tres de set: Equilibri natural (Llagostera), De tot cor (CPA Olot) i Amor perdut (Hostalric).



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.