ATLETISME

CAMPIONAT DE CATALUNYA DE CROS CURT PER CLUBS

Ple de l'ISS l'Hospitalet en el cros de Canovelles

El club riberenc es va emportar els dos títols i també es va imposar en les proves individuals

L'ISS l'Hospitalet va acaparar tots els triomfs en el campionat de Catalunya de cros curt per clubs, disputat diumenge a Canovelles. L'entitat riberenca es va emportar els dos títols i va triomfar també en la prova individual, amb Khalid Merroune i Lídia Rodríguez com a protagonistes. En categoria masculina, la victòria es va resoldre per només 3 punts de diferència respecte del FC Barcelona (22 per 25), que va tenir Jordi Comas, segon, com a principal baluard. Els dos equips van situar els quatre atletes que van puntuar entre els deu primers. Ja a més distància, la tercera plaça del podi va ser per a la JA Sabadell (73), que va disposar de la col·laboració de Miquel Quesada (16a), acabat d'arribar d'una estada d'un mes a Puebla (Mèxic). També és va guanyar la plaça per a l'estatal de clubs (el 21 de febrer a la població d'Haro, a la Rioja) el quart classificat, el Montornès.

En categoria femenina, el domini de l'ISS l'Hospitalet va ser més evident, amb el doblet que van signar Lídia Rodríguez i Míriam Ortiz. La pugna va ser per al subcampionat, que es va decidir a favor de l'AA Catalunya per només un punt de marge (48 per 49) respecte del CA Manresa. La quarta posició va ser per al CA Vic, que el 21 de febrer també competirà a Haro.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.