TENNIS

MASTERS 1000 DE MONTECARLO

Una reacció a mig fer

Montañés rep un 6-0 després d'haver remuntat en el segon set

Els favorits Nadal i Djokovic accedeixen a les semifinals

Rafa Nadal
«Si a Ferrero li deixes la iniciativa és gairebé imparable, perquè canvia molt el seu estil de joc»
«En el segon set ell ha fet més errades de les habituals i això m'ha ajudat. Ha estat una gran victòria per a mi»
«L'aturada m'ha beneficiat. Ferrero estava jugant millor que jo, sobretot de cap, i s'ha posat al davant. Quan s'ha reprès el partit m'he sentit més còmode»
Novak Djokovic
«És un dels meus millors partits del 2010»

Fernando Verdasco va frenar les il·lusions d'Albert Montañés d'accedir a les semifinals del torneig de Montecarlo (6-3, 6-7 i 6-0). El jugador rapitenc va protagonitzar un partit amb alts i baixos i finalment no va poder doblegar el sisè favorit, l'endemà d'haver eliminat el quart, Marin Cilic. L'eliminatòria no va començar gaire bé per a l'únic català que quedava en competició, ja que va perdre el seu servei en el primer joc. El trencament va condicionar la resta del set, en el qual Verdasco no va cedir el seu servei (6-3). En la mànega següent, el madrileny es va avançar amb un 5-1 que feia preveure un desenllaç ràpid, però Montañés va fer una remuntada espectacular i va forçar el joc de desempat, que va acabar guanyant. Però la reacció del català es va acabar aquí, ja que el seu rival li va clavar un 6-0 en el tercer set i va accedir a les semifinals, en les quals s'enfrontarà al primer favorit, Novak Djokovic.

El croat va guanyar el seu partit contra l'argentí David Nalbandián per un fàcil 6-2 i 6-3. Djokovic i Verdasco ja es van enfrontar en els quarts de final de l'edició passada del torneig de Montecarlo, amb victòria del croat. De fet, ja fa quatre anys que el madrileny no aconsegueix vèncer el seu rival d'avui.

L'altre semifinal enfrontarà Rafa Nadal amb David Ferrer. El jugador mallorquí es va imposar al valencià Juan Carlos Ferrero amb prou facilitat (6-4 i 6-2). De la seva banda, el xabià va tenir més dificultats contra l'alemany Philipp Kohlschreiber (7-5 i 7-6) per accedir a la seva primera semifinal de Montecarlo. Nadal i Ferrer s'han enfrontat 12 vegades amb un balanç de nou victòries per al jugador mallorquí, l'última de les quals en el Masters 1000 de Miami.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.