TENNIS

MASTERS 1000 DE ROMA

David Ferrer estronca la reacció d'Andy Murray en el Masters 1000 de Roma

El tennista de Xàbia se les heurà avui amb Jo-Wilfred Tsonga

Djokovic-Verdasco, el duel estel·lar dels quarts de final

David Ferrer va posar fi al trajecte d'Andy Murray en els vuitens de final al Foro Italico de Roma. El de Xàbia va tornar a fer una demostració de solidesa contra el tennista escocès, que tot i donar símptomes de recuperació respecte al trist paper de Montecarlo no va poder superar l'exigència i el ritme de tot un especialista sobre l'argila. En el primer set, Murray va ser un mar de dubtes i Ferrer no va tenir gaires problemes per prendre la iniciativa en el sisè joc i segellar per 6-3. El cinquè jugador mundial va reaccionar i es va mostrar més competitiu en el segon parcial. La clau del desenllaç va arribar en el setè joc, el més disputat i interessant del duel. L'alacantí es va defensar en una altra exhibició de condició física i a la tercera oportunitat va poder trencar el servei del seu rival. Murray ja no va tenir capacitat de reacció i va cedir el segon set per 6-4. En els quarts de final, Ferru se les heurà amb un altre top ten, Jo-Wilfred Tsonga (10), que ahir va avançar amb autoritat després de vèncer el colombià Santiago Giraldo (6-3 i 6-4).

El duel de quarts de final que es presenta més interessant, però, és el que jugarà el serbi Novak Djokovic contra el madrileny Fernando Verdasco, en una repetició de les semifinals de Montecarlo. Segur que el balcànic intentarà esmenar les errades de fa quinze dies, en què va cedir per un contundent doble 6-2. Ahir Djokovic es va desfer del brasiler Thomaz Bellucci (6-4 i 6-4) i Verdasco del tennista d'Albacete Guillermo García-López (6-4 i 7-6).

Soderling, creu; Nadal, cara.

La gran sorpresa de la jornada va ser l'eliminació de Robin Soderling, el finalista del Godó, a mans de Stanislas Wawrinka (6-3 i 6-2). Avui tindrà un repte molt més exigent contra el manacorí Rafa Nadal, que no va fallar contra el romanès Victor Hanescu en l'últim partit del dia (6-3 i 6-2).

El quadre de quarts de final es completa amb l'enfrontament entre Feli López i Ernest Gulbis, el botxí de Federer en la segona eliminatòria. Feli hi arribarà ben descansat, ja que el seu rival d'ahir, Ivan Ljubicic, es va retirar abans de començar per unes molèsties abdominals. Gulbis, en canvi, va vèncer l'italià Filippo Volandri en l'únic partit de la jornada que es va allargar fins als tres sets (6-2, 3-6 i 7-6).



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.