VOLEIBOL

Catalunya, contra Suècia i Xipre

La inclusió del sevillà establert a Tarragona Saucedo i el seu retrobament amb Gens, la nota més destacada en l'equip masculí

La seleccions catalanes absolutes masculina i femenina disputen aquest cap de setmana al pavelló municipal 3 de Sant Cugat un torneig bilateral. Els nois s'enfrontaran amb Suècia, subcampiona d'Europa el 1989, i les noies jugaran contra Xipre. El Catalunya-Suècia es disputarà avui a les 8 del vespre i demà a 2/4 d'1 del migdia. El partit entre les catalanes i Xipre es jugarà avui a 2/4 de 5.

La principal novetat en la convocatòria masculina és la inclusió del sevillà Gustavo Saucedo, que podrà formar part de l'equip, perquè fa més de deu anys que juga a Catalunya, està casat amb una catalana i té fills nascuts aquí. Això permetrà el retrobament amb el col·locador del Morell Jordi Gens, que ha disputat la lliga grega amb el Panellinios. Tots dos van coincidir en les files del Sant Pere i Sant Pau i més tard van jugar la lliga francesa amb el Niça. La selecció sueca va ser setena a Seül 88 en la seva etapa de màxima esplendor. Ara, ha perdut pistonada respecte a la dècada dels vuitanta i es prepara per afrontar el preeuropeu a final de maig. Xipre, per la seva banda, va guanyar la medalla de bronze a Glasgow el 2007 en els jocs dels petits estatal.

CONVOCATÒRIES

Masculí:
S. Arranz, J. Gens i H. Garcia (col·loc.); G. Saucedo, G. Bordas i X. Solanellas (opo.); V. Tey, D. Sanllehí, À. Galindo i E. Solanas (rec.); G. Aguilà, F. Altamirano, J. Marcé i M. Altayó (cent.) i A. Gámiz (lliure). Tècnic: Blas Ortega.
Femenina:
M. Alsedà i M. Carmona (col·loc.); M. Arranz i N. Sánchez (opo.); L. Raspall, M. Martínez, S. Walsh (rec.); A. Espadalé, L. Díaz, A. Albesa i I. López (cen.) i L. Carmona i M. Benavarre (lliures). Tècnic: Marc Llinàs.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.