TRIATLÓ

VII IRONCAT DE L'AMPOLLA

Més de nou hores de lluita

Fernández (Prat) va dominar la prova amb autoritat (9h15:49) i 209 atletes van acabar

Daniel Fernández (CN Prat) Triatló) va ser el valent més ràpid dissabte a l'Ampolla en la setena edició de l'Ironcat, una prova d'esforç i patiment en què els participants van nedar 3.800 metres al port del Fangar, van recórrer 180 quilòmetres en bicicleta en un circuit pla, tret dels 2 darrers quilòmetres, i van córrer una mataró en un circuit mixt de terra i asfalt, per acabar-ho d'adobar. Fernández va completar el recorregut amb un temps de 9h15:49 i va superar de gairebé 20 minuts Carlos Santasusana (CN Manresa), que va creuar la meta amb un registre de 9h34:18. El podi el va completar Andoni Ibarbia (Azkoitiko) amb 9h34:18. Van completar la cursa masculina 202 triatletes i el primer classificat del Reus Ploms va ser Robert Mayoral, que va acabar 53è amb 11h41:03. El conjunt plomista va ser setè per equips. El CN Prat-Triatló va ser el millor, liderat lògicament per Fernández. La vencedora de la cursa femenina va ser Itsaso Leunda (Garraitz Kirol), que va ser la més ràpida de les set dones, que va acabar la prova amb 11h41:03 i va superar de 10 minuts Sara Fernández (Tritalavera). La prova va enregistrar el rècord de participació amb 283 inscrits, dels quals 209 van acabar la cursa.