Esports

Esports

Mikala Jones, surfista professional

Conegut per les seves impressionants fotografies a l’interior de les onades

El surfista Mikala Jones va morir a l’edat de 44 anys, el dia 9 de juliol, després d’un tràgic accident mentre feia surf a les illes Mentawai (Indonesia), segons ha informat el web Surfline.

Nascut a Rocky Point (Hawaii), de jove va mudar-se a Indonèsia per dedicar-se al surf professionalment. Va estar més de 25 anys vivint a les illes Mentawai, considerades com un dels millors llocs del món per practicar aquest esport, i entre els diversos campionats que va disputar destaca per haver guanyat dues vegades el campionat del món en categoria júnior.

Actualment, ja feia temps que havia deixat la competició, però entre els aficionats del món del surf havia aconseguit fer-se més conegut que mai gràcies a les fotografies i els vídeos que penjava a les seves xarxes socials. Destacava sobretot pel seu increïble domini dins el túnel que dibuixen les onades, i per atrevir-se a surfejar les més perilloses del món.

Diversos membres de la comunitat surfista han mostrat el seu condol, entre ells, campions del món com Mick Fanning o Kelly Slater.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia