Més esport

Alvaro i Puchol es proclamen campions

S'han imposat en la final sobre Núñez i Montesa pel resultat de 41 a 27

El títol s'ha decidit aquest diumenge al Puig

El Trofeu de Frontó President de la Diputació de València, la competició més prestigiosa en la modalitat de frontó valencià, ha conclòs aquest diumenge en el frontó municipal del Puig amb la disputa de la final.

El títol ha estat per a l'equip de Xest d'Álvaro i Puchol II, que han superat a la parella local de Núñez i Montesa pel tempteig de 41 a 27. El recinte ha registrat un ple absolut.

La partida ha oferit igualtat durant la seua primera meitat, mentre els quatre contendents han estat frescos físicament. En este tram l'equilibri ha estat absolut i els punts han caigut de l'un i l'altre costat de manera alternativa i després de completar diversos intercanvis d'autèntic mèrit.

Una vegada superat l'equador l'esforç ha fet mossa en la parella del Puig, especialment en Núñez, que ja no escometia la pilota amb la violència del principi. Esta situació, unida a l'excel·lent actuació del davanter Puchol, ha permès que la parella de Xest s'haja marxat en el marcador fins a adquirir l'avantatge màxim de deu punts (22-12). A partir d'ací, Álvaro i Puchol II han sabut administrar el seu avantatge, encara que ni de bon tros s'han relaxat ja que Núñez i Montesa han aprofitat qualsevol concessió dels seus rivals. De fet, hi ha hagut un conat de remuntada (28-22) que finalment s'ha quedat en l'intent.

Una vegada finalitzada la partida, el lliurament de trofeus ha estat presidit pel màxim responsable de l'àrea d'Esports de la Diputació de València, Miguel Bailach, que ha estat acompanyat per l'alcalde del Puig, José Miguel Tolosa, pel regidor d'Esports del Puig, Marco Gimeno, i pel seu homòleg en l'Ajuntament de Xest, Francisco Fortea.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.