Més esport

La lògica dels favorits

Tennis. Els aspirants a obtenir plaça per al Masters de Londres (amb Djokovic, Nadal, Federer i Murray classificats) ja mostren credencials

Per quart cop aquest any, els quatre primers caps de sèrie ocupen les semifinals. Serà a Tòquio, en què Nadal (1), en vèncer el colombià Giraldo (7-6 i 6-3), s'enfrontarà amb el nord-americà Mardy Fish (4), botxí de l'australià Tomic (6-7, 6-4 i 6-1). En l'altra semifinal, l'escocès Murray (2), que va doblegar l'argentí Nalbandián (6-4 i 7-5), toparà amb el xabià David Ferrer (3), que va eliminar Stepanek (6-2 i 7-6). Amb 3-3 en el duel particular, Ferrer ha perdut amb Murray els tres duels en pista dura. A Pequín, mentrestant, Tsonga i Berdich van posar fi, respectivament, a les aspiracions de Ferrero (6-3 i 6-4) i Verdasco (6-1 i 6-0), escombrat per un txec que lluita per estar al Masters de Londres. Del top 8 actual, els sis que juguen aquesta setmana (Djokovic i Federer no ho fan, i tampoc a Xangai la que ve) firmen semifinals.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

La dura realitat

 

Les dinàmiques marquen l’inici

La Seu d’Urgell / Girona
 
 

Quina muntanya

Girona
 
Ike Iroegbu
base del bàsquet girona

“He crescut en una cultura on s’espera l’excel·lència”

Girona
 

Fonaments sense pilars

Girona
 

El patinatge català decideix el seu futur

BARCELONA
 

Un bri d’aire fresc

Girona